ELAZIĞ / KOVANCILAR - Kovancılar Sultan Kubeys Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Çedes etkinliği kapsamında Ekim ayı çalışması olarak Edep Saygı Nezaket konularında;

Pano hazırlandı

Güzel sözler içeren kutu etkinliği yapıldı

Öğretici içerikli video izletildi

Görevli öğretmenler: Esma ARSLAN Rukiye YILMAZ

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sene sonu Sorumluluk Sınav takvimi aşağıda yer almaktadır.

Sınavlara katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Kovancılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği İmam Hatip Okulları Şenlikleri 06.06.2023 tarihinde saat 10.00 - 13.00 saatleri arasında İlçemiz Belediye Meydanında yapıldı.

Şenlikler, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayıp ardından kermes, sergiler ve çeşitli oyun ve yarışamalarla devam etti.

Şenliklere İlçe halkından bir çok misafir katıldı.

Şenliklere katılım gösteren misafirlerimze, emeği geçen Öğretmen ve öğrencilermize teşekkür ederiz.

May

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etikinlikler düzenlendi ve pano çalışmaları yapıldı.

Etkinlikte görev alan Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümü kutlu olsun.

Başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "2023 Eğitim Vizyon" kapsamında Ekim ve Kasım ayları içerisinde;

"Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri" başlığı altında yapılan MEBBİS modülünün tanıtımı, ÖBA'nın etkin kullanımı gibi çalışmalara ait görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

May

Öğretmenlik Mesleğinin etik ilkeleri, itibarı ve temel değerleri.

May

Okul Tanıtım Faaliyetleri yapıldı.

May

İmam hatipler yarışıyor . Bilgi yarışması için Şehit Eyyüp Oğuz proje okulundayız

40 Hadis yarışması

May

Çevre bilinci, insanların diğer canlılarla, bitkilerle ve doğayla paylaştığı yaşam alanına saygılı bir tutum sergilemesi olarak nitelendirilebilir. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri çevre bilincinin gerçekleştirmek için bahçe çimlerini biçtiler.

May

İLÇEMİZDE LİSELER ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI YAPILDI.

Akedemik Gelişim Kariyer Plânlama ve Üniversiteye Hazırlık

Değerler Eğitimi Çevre Temizliği