ELAZIĞ / KOVANCILAR - Kovancılar Sultan Kubeys Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okul içi  elektrik düğmelerinin altına enerji tasarrufu sağlamak amacıyla uyarı yazıları asıldı.

Enerjiyi boşa harcama yoksa kalırsın yaya !

Aydınlık gelecek, tasarrufla gelecek!

Mrt

İlimizde meydana gelen depremden dolayı okulumuzda öğrencilerimize yönelik psiko-sosyal çalışmalar tamamlanmıştır.

Okul Müdürü Kasım BULUT'un protokol ve nezaket kuralları ile ilgili semineri

Ock

Meslek seçiminin önemi, dikkat edilmesi gereken hususlar ve meslek tanıtımı konulu çalışma rehberlik servisimiz aracılığla yapılmıştır.

2019-2023 Okul Stratejik Planı

29 Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Aile Toplum Sağlığı merkezi tarafından organ nakli sunumu gerçekleştiridi.

Kimlere organ nakli yapabilir,

Ne zaman organ nakli yapılması gerekir,

Organ nakli caiz midir?

Tem

"Evim Okula Yakın ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi" kapsamında okulumuzda aile eğitimi seminerleri düzenlenmiştir.

Seminerlere katılan velilerimize ve seminerlerin sunumunda emeği geçen Rehber Öğretmenimiz Kübra Aygün, Okul Müdürümüz Sayın Kasım Bulut a ve tüm öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda FIRAT (ELAZIĞ) ÜNİVERSİTESİne tanıtım gezileri yapıldı.

Mrt

Kovancılar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kovancılar Sultan Kubeys Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmenlerimiz beraber ders sunumu yaparak bilgi paylaşımında bulundular.

Palu Kız Meslek Lisesi ve Kovancılar Sultan Kubeys Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi öğretmenlerin yapmış oldugumuz ortak  voleybol etkinliği,

Ock

Öğretmen ve öğrencilerimizin guvenligini sağlamak amacıyla Okulumuzun guvenlik kamera sistemini Full HD Kamera Sistemiyle güncelledik.