ELAZIĞ / KOVANCILAR - Kovancılar Sultan Kubeys Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Mrt

Okulumuz Sultan Kubeys Kız AİHL. Elazığ İlde yapılan atletizm yarışlarında.100 mt. Ve 300 mt Engelli koşuda 1. Gülle atmada 1. Cirit atmada 1. Takım halinde 2. Olmuşlardır.

Mrt

Genç PGenç Psikolojisi ve Ergenlerle Etkili İletişim.sikolojisi ve Ergenlerle Etkili İletişim

AFAD Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı

Okulumuzun Mescidini Düzenledik

Mrt

Okulumuz Kovancılar Sultan Kubeys Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Beraat kandili programı düzenlendi. Okulumuz konferans salonunda ihya edilen programa okulumuz öğretmen ve öğrencileri katıldı. Program öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ilahiler ile devam etti. Okulumuz meslek dersi öğretmeni tarafından Gecenin fazileti hakkında vaaz sunumu yapıldı. Program tüm müslümanlar için yapılan dua ile sona erdi

Ock

İ.H.L. Meslek Dersleri Öğretmenimiz Muhammed AYDOĞAN öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim Muhtevası Semineri verdi.

Ock

Akademik gelişim ve üniversiteye hazırlık kapsamında 12.sınıf öğrencilerimizi ilçemizin yetiştirdiği nadir şahsiyetlerden Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu ve iş insanı Enver ATAŞ ile buluşturduk.

Ock

Nijeryalı Sekinet Bello ile telekonferans üzerinden "imam hatipli olmak" konulu söyleşi gerçekleştirdik.

Sekinet Bello 11 yaşında Diyanet bursu ile Türkiye'ye eğitim için gelir.

Ülkemizde sırasıyla ortaokul, imam hatip lisesi , ilahiyat fakültesi ve yüksek lisans yapıp ülkesine döner. Türkiye- Nijerya arasında köprü olan İş Adamları Topluluğu Şirketini kurar.

Kızlarımıza imam hatip kimliğini doğru taşıyan  özgüvenli bireyler olmaları gerekliliğini anlattı.

İngiltere'de UoL Goldsmiths College'da Dil Eğitimi alanında doktora yapan Büşra Akgün Ezin ile telekonferans üzerinden söyleşi.

Geçmişten günümüze kadınların eğitiminin önemi üzerine Türkiye'de ve İngiltere'de araştırmalar yapan Büşra Akgün Ezin kız öğrencilerimizin eğitim ideallerine dokundu

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz,

1.Rana Ölçücüoğlu

2.

3.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Oku-Yorum Projesi kapsamında öğrencilerimizin okuyacağı kitaplar komisyonumuz tarafından 100 Temel Eser dikkate alınarak; milli, manevi ve kültürel değerlerimizi yaşayan ve yaşatan bireyler yetiştirmek adına dikkatle seçilmiştir.

KİTAP SEÇME KOMİSYONU:

Kasım Bulut- Okul Müdürü

Sevgi KILINÇ –Müdür Yardımcısı

Onur Tunalı- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Rabia Boyraz- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Yücel Yıldız- İHL Meslek Dersleri Öğretmeni

Asiye Yeşilkaya- İHL Meslek Dersleri Öğretmeni

Muhammed Aydoğan- İHL Meslek Dersleri Öğretmeni

Yeliz Genç- İHL Meslek Dersleri Öğretmeni

DYK- AKADEMİK GELİŞİM, KARİYER, PLANLAMA VE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Kas

Okul Müdür Başyardımcısı GÖKMEN ÖZER  MEBBİS ve E-OKUL uygulamarı hakkında ,Müdür Yardımcısı NİHAT BİNGÖL tarafından da EBA uygulaması hakkında bilgilendirme yaptılar.

MESLEKİ TATBİKAT KULUBÜMÜZ VAAZ VE SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

Kas

Okulumuza Kimya Öğretmenimizin liderliğinde eksik olan Kimya laboratuvarını oluşturduk.