ELAZIĞ / KOVANCILAR - Kovancılar Sultan Kubeys Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuzda yıl boyunca yaptığımız faaliyetler ve yeni faaliyetlerimizin işareti...

May

Okulumuzun tanıtımı amacıyla ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardım maksadıyla okulumuzun geniş ve ferah bahçesinde kermes düzenledik.

Her sınıf öğretmeni ve öğrencileri tarafından büyük bir özveri içerisinde kermese büyük hazırlık yapıldı . Öğrencilerimizin kermeste daha fazla yardım etmek amacıyla adeta bir yarış içerisine girdiler.

Okulumuzun kermesi için ilçe milli eğitim müdürlüğü  ve ilçemizin imam hatipleri tarafından açılışı dualarla yapıldı

Nis

BÖLGE YARIŞMALARINDA BÜYÜK BAŞARI, OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ DOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE YAPILAN KOŞU YARIŞMALARINDA BÖLGE 5.Sİ OLMUŞLARDIR.

Nis

OKULUMUZ 9-A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN KÜBRA DEMİR , 9. ARAPÇA BİLGİ VE ETKİNLİK YARIŞMALARINDA ARAPÇA ŞİİR OKUMA KATEGORİSİNDE  İL 2.Sİ OLDU. ARAPÇA ŞİİRİNİ OKURKEN ÇOK İÇTEN VE SAMİMİ BİR ŞEKİLDE OKUYUŞU DİNLEYENLERİ HAYRAN BIRAKTI .

OKULUMUZA İKİNCİLİĞİ GETİRİP OKULUMUZA GURUR KATTI.

Nis

ELAZIĞ İL GENELİNDE YAPILAN 9.ARAPÇA BİLGİ VE ETKİNLİK YARIŞMALARINDA OKUL MUSİKİSİ KOROSU İL 3.SÜ OLMUŞTUR

Nis

İLÇEMİZDE YAPILAN  KOŞU YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ 9-E SINIF ÖĞRETMENİ İBRAHİM AYDIN TARAFINDAN TEBRİK EDİLDİ